ro eng

Recrutare şi Selecţie de Personal

Principalul obiectiv al acestui tip de serviciu este cel de a veni în întâmpinarea companiilor care doresc să angajeze personal nou şi / sau trec printr-un proces de reînnoire a celui existent.

Ne dorim să punem bazele unui sistem de recrutare activ care să contribuie la identificarea candidaţilor buni şi foarte buni şi contactarea acestora în momentul în care există un perfect match cu clienţii nostri. Ȋn acest sens vom promova căutarea specializată şi / sau Head Hunting-ul pentru a maximiza rezultatele (livrarea celor mai buni candidaţi).

Pentru detalii suplimentare cu privire la acest serviciu, vă rugăm să luaţi legătura cu departamentul de Resurse Umane (vezi secţiunea contact) – fiecare solicitare va fi preluată în cel mai scurt timp

Beneficii:

  • Scurtarea duratei de angajare a candidaţilor implicaţi în acest tip de proiect;
  • Livrarea celor mai buni candidaţi din domeniul dorit.

Replasare de Personal

Principalul obiectiv al acestui tip de serviciu este cel de a oferi asistenţa necesară candidaţilor care trec printr-un proces de disponibilizare şi de a identifica în cel mai scurt timp noi oportunităţi de carieră, care să corespundă dorinţelor şi experienţei fiecărei persoane implicate în proces.

Ne dorim ca fiecare dintre candidaţii implicaţi în acest tip de proiect să parcurgă următoarele trei etape:

Etapa 1 – Cunoaşterea candidatului

  • Un prim interviu detaliat care va avea ca scop: trecerea în revistă a experienţei profesionale a candidatului, principalele sale opţiuni profesionale vizavi de viitorul loc de muncă, teste adaptate profilului persoanei implicate în proces (teste de personalitate, teste psihologice de autoevaluare şi/sau teste de inteligenţă).

 

Etapa 2 - Calibrarea aşteptărilor candidatului cu cerinţele pieţei forţei de muncă

  • Feedback general legat de cele mai importante aspecte de care trebuie să ţină cont în momentul în care: redacteaza o scrisoare de intenţie / CV, îşi cunoaşte propriile abilităţi şi calităţi, se prezintă la interviul de angajare, îşi alege anunţurile de angajare, reuşeşte să se autoevalueze corect înainte de trimiterea aplicaţiei.

Etapa 3 – Căutarea activă a unui loc de muncă

  • Intermedierea întregului proces de selecţie (programare la interviu, oferirea de feedback din partea potenţialului angajator) alături de căutarea activă a posturilor deschise în piaţă.

Vom fi la dispoziţia dumneavoastră pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, indiferent de care ar fi etapa în care se află respectivul candidat.

Pentru detalii suplimentare cu privire la acest serviciu, vă rugăm să luaţi legătura cu departamentul de Resurse Umane (vezi secţiunea contact) – fiecare solicitare va fi preluată în cel mai scurt timp


Căutare Specializată

Principalul obiectiv al acestui tip de serviciu este cel de a veni în întâmpinarea companiilor care doresc să angajeze urgent personal calificat.

Pe baza know-how-ului şi a networking-ului format de-a lungul timpului, acest serviciu de recrutare vine în întâmpinarea companiilor client care pun accent pe calitatea angajaţilor lor.

Candidaţii recomandaţi, prin intermediul acestui serviciu, vor fi întotdeauna cel mai bine pregătiţi din domeniul lor de activitate.

Pentru detalii suplimentare cu privire la acest serviciu, va rugăm să luaţi legătura cu departamentul de Resurse Umane (vezi secţiunea contact) – fiecare solicitare va fi preluată în cel mai scurt timp