ro eng

Replasare de Personal

Principalul obiectiv al acestui tip de serviciu este acela de a oferi asistenţa necesară candidaţilor care trec printr-un proces de disponibilizare şi de a identifica în cel mai scurt timp noi oportunităţi de carieră, care să corespundă dorinţelor şi experienţei fiecărei persoane implicate în proces.

Ne dorim ca fiecare dintre candidaţii implicaţi în acest tip de proiect să parcurgă următoarele trei etape:

Etapa 1 – Cunoaşterea candidatului

  • Un prim interviu detaliat care va avea ca scop: trecerea în revistă a experienţei profesionale a candidatului, principalele sale opţiuni profesionale vizavi de viitorul loc de muncă, teste adaptate profilului persoanei implicate în proces (teste de personalitate, teste psihologice de autoevaluare şi/sau teste de inteligenţă).

Etapa 2 -  Calibrarea aşteptărilor candidatului cu cerinţele pieţei forţei de muncă

  • Feedback general legat de cele mai importante aspecte de care trebuie să ţină cont în momentul în care: redactează o scrisoare de intenţie / CV, îşi cunoaşte propriile abilităţi şi calităţi, se prezintă la interviul de angajare, îşi alege anunţurile de angajare, reuşeşte să se autoevalueze corect înainte de trimiterea aplicaţiei.

Etapa 3 – Căutarea activă a unui loc de muncă

  • Intermedierea întregului proces de selecţie (programare la interviu, oferirea de feedback din partea potenţialului angajator) alături de căutarea activă a posturilor deschise în piaţă.

Vom fi la dispoziţia dumneavoastră pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, indiferent de etapa în care se află respectivul candidat.

Pentru detalii suplimentare cu privire la acest serviciu, vă rugăm să luaţi legătura cu departamentul de Resurse Umane (vezi secţiunea Contact) – fiecare solicitare va fi preluată în cel mai scurt timp.